Kako vprašati botra/botro – personalizirano vabilo za birmanskega botra

16.80 

Bi bil/a moj krstni boter/a? Vprašanje, katerega bi želeli zastaviti na najbolj izviren način??😍 Potem samo še dopišite ali spremenite besedilo po vaših željah in vam izdelamo vstavljanko, nad katero bosta boter in/ali botra navdušena😊
Podrobno preberite opis spodaj.

Na voljo po naročilu

Opis

Vstavljanka je izdelana iz lesa. Del besedila je na na zunanji strani ob ptici, ko le to dvignete pa se skriva vso ostalo besedilo, ki bi ga želeli sporočiti bodočim botrom😊 V kolikor želite besedilo po svojih željah, predlaganega popravite.

Velikost celotnega izdelka je 19,5cm X 19,5cm.

V polje “besedilo na prvi strani” vpišite besedilo, katerega želite da je najprej viden. Predlagamo, da je v podobni dolžini kot so priloženi primeri.

v polje” besedilo znotraj” vpišite celotno besedilo(ali spremenite predlaganega), katerega želite znotraj vstavljanke, oziroma katerega se vidi po tem ko dvignete ptico. Predlagamo da je besedilo čim krajše, oziroma daljše kot je besedilo-manjše je. Dolžina besedil na priloženih primerih je še vedno lepo berljiva in čitljiva.

Pred končno izdelavo (v izdelavo gre po prejemu plačila) vam na zapisani e-mail posredujemo predogled, pri katerem lahko vidite končno razporeditev in pisavo oziroma sporočite morebitne spremembe. Pred končno potrditvijo prosim natančno preverite besedilo, saj po končni izdelavi popravek ni več mogoč!

Na fotografijah so vsi izdelki iz enakega naravnega lesa. Različni odtenki so prikazani le zaradi različnih svetlob fotografiranja.

Za izdelavo potrebujemo približno 5 delovnih dni.
Za vse ostale informacije in dodatne želje nam pišite na info@mia-woodart.com

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kako vprašati botra/botro – personalizirano vabilo za birmanskega botra”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post comment