Topper “Sveti krst” z imenom-VEČ VRST

14.00 17.00 

Leseni napisi za torto – topper “Sveti krst” so izdelani iz lesa. Med fotografijami najdete fotografiji, kjer so vsi napisi oštevilčeni s številko modela. Ime in/ali datum zapišete samo pri številki modela ki ime in/ali datum vsebujejo.  Več podrobnosti preberite v opisu spodaj

Opis

Leseni napisi za torto – topper “Sveti krst” so izdelani iz svetlejšega lesa. Po želji vam ga izdelamo v vaši izbrani barvi. V kolikor izberete barvo, je celoten napis izdelan v izbrani barvi.
Izjema je model št. 6, kjer je pri izbrani barvi natur, angelček glede na spol otroka, v sinje modri ali svetlo roza barvi. V kolikor zberete katero koli drugo barvo, je celoten napis in angelček v izbrani barvi.

 

Med fotografijami najdete fotografiji, kjer so vsi napisi oštevilčeni s številko modela. Ime in/ali datum zapišete samo pri številki modela ki ime in/ali datum vsebujejo. 

 

Glede na izbrano obliko topperja vam seveda spremenimo ime in datum (v kolikor je le ta uporabljen pri izbranem motivu), končna oblika pa se glede na črke v imenu in dolžino imena lahko po obliki nekoliko razlikuje.

Višina je različna in sorazmerna na izbran premer torte in motiv.

 

V kolikor bi imeli drugačne želje, nam pošljite povpraševanje na info@mia-woodart.com

Les je naravni material, barve in izdelki lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo.

Čas izdelave je od 5-10 delovnih dni.

Dodatne informacije

MOTIV

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

BARVA

natur, zlata-sijaj, srebrna-mat, črna, roza, sinje modra, bela

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Topper “Sveti krst” z imenom-VEČ VRST”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post comment