Leseni naprsnik za vse priložnosti

3.00 

Leseni naprsniki so vse bolj priljubljeni in so že skoraj povsem nadomestili naprsne šopke. Svatom ali povabljenim na vaš jubilej, bodo ostali v trajen spomin.

Vse podrobnosti preberite v opisu spodaj.

 

Količinski popust

Opis

Leseni naprsniki so vse bolj priljubljeni in so že skoraj povsem nadomestili naprsne šopke. Svatom ali povabljenim na vaš jubilej, bodo ostali v trajen spomin.

V redni ponudbi vam ponujamo nekaj osnovnih oblik, v kolikor so vaše želje drugačne, pod obliko izberite “drugo” in svojo obliko zapišite pod željen napis. Pod željen napis zapišite tudi besedilo in vse podrobnosti, ki jih želite da jih vključimo. Opis detajlov naj bo čim bolj podroben, da lahko čim bolj ustrežemo vašim željam.

Pred končno izdelavo ( v izdelavo gre po prejemu plačila) vam na zapisani e-mail posredujemo računalniški predogled, pri katerem lahko vidite končno razporeditev in pisavo, oziroma sporočite morebitne spremembe. Pred končno potrditvijo prosim natančno preverite besedilo, saj po končni izdelavi popravek ni več mogoč!

*vsak naprsnik z magnetom vsebuje dva magneta. Prvi je pritrjen na sam naprsnik, drugega pa namestite na notranjo stran oblačila. Tako ostanejo vsa svečana oblačila nepoškodovana, saj z njimi oblačil ne prebodemo, kot z zaponko.

 

Cena velja za kos, nad 10 kos pa vam v košarici obračuna popust, kateri se s količino veča.

 

OPOZORILO! Naprsniki z magnetkom lahko vplivajo na medicinske pripomočke, kot so srčni spodbujevalniki, defibrilatorji ali drenaže za zdravljenje hidrocefalusa.

Za več informacij ali posebne želje nam pišite na info@mia-woodart.com.

Čas izdelave je od 5-10 delovnih dni.

Dodatne informacije

oblika

krog, srce, deteljica, šestkotnik, drugo

pritrjevanje

z zaponko, z magnetom

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Leseni naprsnik za vse priložnosti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post comment