Predpražnik z napisom

28.00 59.60 

Predpražnik je izdelan iz kokosovih vlaken in je na voljo v velikosti 40×60 cm ali 60×90 cm. Gravura napisa je po vaši želji. Pred zaključkom naročila vnesite besedilo ki ga želite (v kolikor se besedilo razlikuje od izbranega primera).
Več v opisu spodaj

Opis

🌟PREDPRAŽNIK Z NAPISOM🌟
🔥 narejen je iz kokosovih vlaken
🔥zelo trpežen
🔥enostaven za čiščenje s sesalnikom
🔥nedrseča podlaga zagotavlja, da bo predpražnik ostal na svojem mestu
🔥velikost je 40cmx60cm ali 60cmx90cm
🔥napis se ne izbriše in je izdelan po vaših željah

V kolikor želite motiv ki je že v ponudbi, nam po izbranem motivu dopišite vaše besedilo, izdelan pa bo v enaki pisavi kot je primer.

V kolikor želite motiv/logo/besedilo/pisavo po vaših željah, izberite motiv po naročilu in dopišite željene podrobnosti. Pri zaključku naročila lahko tudi naložite datoteko ( primera ki ga želite, logotipa,…). V tem primeru vas pred končno izdelavo (naročilo gre v obdelavo šele po prejemu plačila) kontaktiramo in pošljemo predogled.

Dodatne informacije

Motiv

Družina, dobrodošli, priimek z veliko črko, dober dan-nasvidenje, home sweet home, hotel babi in dedi, Smile, Mr&Mrs(primer Novak), Mr&Mrs(primer Mežič), G&Ga(primerNovak), G&Ga(primer Omerzu), pravkar poročena-1, pravkar poročena-2, pravkar poročena-3, Vesel Božič-Božiček, Vesel Božič-jelka, Božična pokrajina, po naročilu

Velikost

40x60cm, 60cmx90cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Predpražnik z napisom”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post comment