UNIKATNA lesena deska za rezanje ali narezek

22.30 52.70 

UNIKATNA lesena deska za rezanje je odlično darilo za vsako priložnost, saj je nepogrešljiv kuhinjski element. Vsaka deska je ročno izdelana in obdelana.
Vse podrobnosti preberite v opisu spodaj.

Opis

Vsaka lesena deska za rezanje je ROČNO izdelana in obdelana. Zaradi strukture in barve lesa ter ročne izdelave je vsaka deska za narezek UNIKAT in ni mogoče izdelati popolnoma enake.

Na voljo so deske različnih velikosti in oblik, vse nove bodo sproti tudi dodane. Pri vsaki, ki je na zalogi bo pripisana okvirna dimenzija ter vrsta lesa.

Lesena deska za rezanje se lahko izdela po naročilu v skladu z vašimi željami (tako oblika kot velikost), vendar bo prelivanje barv lesa drugačna.

Lastnosti

  • Odlična za vsakodnevno uporabo
  • Primerna za postrežbo narezkov
  • Naravno posušena
  • Elegantna in uporabna rezalna plošča
  • Enostavno čiščenje
  • Ročno izdelana, obdelana, brušena

Vse deske so po koncu izdelave naoljene, za še dodatno zaščito lesa. Olje je CERTIFICIRANO in PRIMERNO ZA STIK Z ŽIVILI.

V kolikor bi želeli, vam na desko brezplačno vgraviramo napis po želji. V tem primeru pod “želen napis” zapišite poljubno besedilo. Po oddanem naročilu (naročilo gre v obdelavo po prejemu plačila), vam pred končno izdelavo na email pošljemo predogled.
Možne so tudi gravure slik, le te so z doplačilo in predhodnim dogovorom.

Nasveti za vzdrževanje

  • Po vsaki uporabi se lesena deska za rezanje očisti s toplo vodo in detergentom. Desko očistite enakomerno na obeh straneh in robovih, saj s tem preprečimo zvijanje lesa. Ko je lesena deska očiščena, jo takoj obrišemo s suho krpo in naslonimo na njen rob, da se do suhega posuši.
  • Kot vsaka lesena deska, ni priporočljiva za pranje v pomivalnem stroju.
  • Priporočljivo je, da jih vsaj 2x letno premažete z oljem (laneno, lahko tudi olivno). S tem preprečite, da bi se les popolnoma izsušil, prav tako deski povrnete sijaj.

Barve lahko v realnosti nekoliko odstopajo od realnih, zaradi različnih svetlob fotografiranja.
Za vse dodatne želje, informacije ali deske po naročilu nam pišite na info@mia-woodart.com

Dodatne informacije

IZBIRATE LAHKO MED:

A- les oreh, dim. 49cm x 26cm, B- les oreh, dim. 50cm x 27cm, C- les hrast, dim. 58cm x 27cm, D- les oreh, dim. 50cm x 26cm, E- les oreh, dim. 51cm x 13-18cm, F- les hrast, dim. 61cm x 14-17cm, G- les oreh, dim. 50cm x 27cm, H- les oreh, dim. 58cm x 27cm, I- les hrast, dim. 50cm x 24cm, J- les hrast, dim. 51cm x 22cm, K- les oreh, dim. 61cm x 14-16cm, L-les oreh, dim. 56cm x 24 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “UNIKATNA lesena deska za rezanje ali narezek”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post comment