Personalizirana 3D lesena dekoracija v okvirju

21.00 41.60 

Personalizirana 3D dekoracija v okvirju je eno izmed najbolj zaželenih poročnih daril. Zaradi prilagodljivosti pa ga lahko uporabite za vsako priložnost ali pa si ga privoščite kar sebi.
Vse podrobnosti preberite spodaj.

Opis

Personalizirana 3D dekoracija v okvirju je izdelana iz lesa. Na voljo so tri velikosti :
A5-cca 21cm x 15cm ( ker je manjših dimenzij, nanj ni mogoče dodati verza, vsebuje lahko poleg mladoporočencev le imena in datum)
A4– cca 21cm x 30cm
A3– cca 30cm x 42cm

Zaradi kontrasta, za podlogo uporabimo temno ozadje. Vsak košček lesa je ročno lepljen na podlago, kar mu da še dodatno unikatnost. Niti dva si ne moreta biti popolnoma enaka, listke in srčke pa priložnostno prilagajamo na razpoložljiv prostor. Ko je izdelek dokončan ga ni mogoče spreminjati, ravno tako leseni delčki od podlage ne odpadajo.
Dekoracija spredaj ne vsebuje stekla, zadaj pa ima pripravljene kaveljčke za obesit, kot običajen okvir.

Barva okvirja se lahko razlikuje od prikazanih, saj uporabimo trenutno razpoložljive okvirje(v kolikor imate željo po določenem okvirju nas lahko kontaktirate in preverimo ali so dobavljivi)

Pod rubriko “željen napis” vpišite vse želje ki jih imate, naprimer: simbol mladoporočencev, imena mladoporočencev, verz, datum, v kolikor želite simbole otrok dopišite spol in približno starost( da se lahko s simboli čim bolj prilagodimo ali je to deklica, dojenček, najstnica….), simbol vzgojiteljice z otroki, št.kamenčkov na gugalnici, drevo s srčki, drevo z listki,…….

Za vse nejasnosti ali dodatne želje nas kontaktirajte na info@mia-woodart.com

Dodatne informacije

VELIKOST

A5, A4, A3

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Personalizirana 3D lesena dekoracija v okvirju”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post comment